Grandma, my friend.

Då - Vaknade åt frukost med mamma.
Nu - Fixar mig för avgången mot mormor.
Sen - TOBIAS :D

blogga?

Hopp och lek i turkiet.
Vet inte om jag orkar blogga, haha, det är inte så jätte roligt, jag menar det är typ inga som kollar iallafall, typ bara Tobias. Hahah, men jag får väll kämpa och komma in lite då och då, men jag är så mycket med min pojkvän, så det kan bli ett problem, haha. Fan vad jag skriver haha, stört! Men nu ska jag nog åka till forum med mamma.
Puss

God jul!

God jul :)

No film.

Jag och Tyra för några dagar sen, när vi råkade ha samma tröja i skolan. haha
Jasså, nu har jag no, kollar på någon jävligt tråkig film, om typ nobellpristagare. Inte kul. Haha det är inte heller kul att jag bara skriver när jag är på lektioner, det ska jag ändra på snart, när jag har vilja :)

Engelska som vanligt

Japp, nu har man engelska, och får gör vad man vill, ovanligt va? Jag säger nej. Hahah.

ENGELSKA

Jag och älsklingen :) Likt va?
Nu sitter jag och Linnea på engelskan, vi gör typ ingenting, och kommer inte göra någonting heller, bra.
Puss

Kärlek är allt jag behöver

Tobias, jag älskar dig

Pojkvännen, match och shopping.

Jaa, man ser väll på rubriken vad jag har gjort idag. :) Vaknade brevid en underbar person ganska tidigt idag, för skulle på match. Den gick inge vidare. Men iallafall efter det åkte vi hem, och sen åkte jag, Tobias och mamma till sickla, och jag fick nya skor :) Och sen åkte vi vidare till forum och kollade lite där :) Efter det åkte Tobias hem, och jag och mamma hanlade på Ica Maxi. Och nu sitter jag här med mamma och ska slå in julklappar :)
Inte så fin bild, men den får duga.

Julen är snart här !

Hej, just nu sitter jag i köket. Nytagen bild förresten, har min brorsas gamla tröja :) haha, normalt, svar nej :) Jag sitter och lyssnar på musik medans mamma gör julskinka, så jävla nice, snart är julen här. Kan ni tänka er? :D Jag vet inte riktigt vad jag vill ha i julklapp, men ska iallafall önska min ett par målvaktskor. Och typ lite mer saker, med det är väll det dyraste. Sen ska jag kanske få mammas gamla systemkamera, när hon får en ny i julklapp :) nice, inte så bra kamera, men bättre än ingenting. Igår lunchade jag med pappa i stan, och kollade på present till Tobias, och hittade en, men ska jag köpa fler :) Och sen beställde jag och pappa en berlock till mig som det står Tobias på, gulligt va? :) haha men nu ska jag inte tråka ner er mer, så ha det bra :)
Puss

prao

jaa. Vi är normala.
Kom hem från träningen för en stund sen, och jag var inge vidare bra. Helt sjukt trött. Men oallafall, länge sen jag tränade. Men efter det så tog jag ett litet bad :) Och nu tänkte jag berätta lite vart jag praoar och så :)
Jag praoar på en affär ( eller ja, ingen riktig affär, vet inte vad det kallas, menmen.) men det är så att dom köper in massa kollektioner av olika märken som gör barnkläder. Och sen har dom som små utställningar där man får gå och kolla på kläder, och sedan beställa. Och dom lånar också ut kläder till tidningar, alltså typ om ett barn ska ha några kläder i en tidning, så lånar "Things we like" som firman då heter, ut kläder. Jaa, jag får göra lite olika saker sär, typ sortera galgar, bära kläder, och fixa lite papper. Det är ganska roligt, jag behöver inte göra så mycket :) men nu ska jag ta en liten macka.
Puss

RSS 2.0